שקיפות עורפית לא תקינה-אודה לתשובה מהירה!

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/04/2017 | 20:25 | מאת: Ec

היי, אתחיל בכך שמציינת את כל התהליך על מנת לקבל תשובות מדויקות ככל האפשר... תאריך מחזור אחרון 30/01/17, מדובר בהריון ראשון מטיפול i.v.f ראשון עקב בעיית זרע קשה להגדרת הרופאים שאין שום סיכוי להריון טיבעי, תאריך שאיבה 09/02/17, תאריך החזרה 13/02/17 הוחזרו 2 עוברים והתפתח רק הריון אחד עם שק הריון אחד עם עובר אחד, אתמול שבוע 12 ויום עפ״י המחזור האחרון ביצעתי שקיפות עורפית והתוצאה הייתה 11.1 מ״מ בצקת סביב הגולגולת ובצקת קטנה בחלק הקדמי של גוף העובר(איזור הבטן) מעבר לזה גודל העובר (מתאים לשבוע 12 ויומיים) וההתפתחות נראים תקינים ויש דופק, הרופא ציין סיכוי של 1:6 לתסמונת דאון ושרוב הסיכויים שהלב לא יעמוד בעומס של ההתמודדות עם הבצקות. האם ב-i.v.f לא אמורים להתייחס לתאריך ההחזרה/שאיבה ואולי הבדיקה בוצעה מוקדם מדי, אשמח לשמוע את דעתך

שלום לך הבדיקה נראית מאד לא תקיה. בוצעה במועד הנכון. אם הייתי בארץ הייתי מזמינך לסקירה מוקדמת עכשיו . נסי למצוא מישהו שיבצע לך סקירה טובה מוקדמת עכשיו או לחילופין לבצע סיסי שלייה

26/04/2017 | 21:01 | מאת: Ec

מחפשת, לצערי להשיג תור לרופא טוב שיש לו המלצות זה קשה מאוד אפילו באופן פרטי, או שאני לא פועלת בערוצים המכונים, חבל מאוד שאתה לא בארץ, אשמח להמלצה לרופא שיקבל אותי בהקדם ושיבצע סיסי שיליה או סקירה, מה שנכון ואם צריך אז את שניהם

דר נילי ינאי 050-7874559 צלצלי אליה מחר בבוקר

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר