בדיקת גנומיטי במקום בדיקת מי שפיר

דיון מתוך פורום  אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר

26/03/2017 | 14:16 | מאת: יפעת

שלום רב, לאחרונה המליצו לי על בדיקת גנומיטי (בדיקת NIPT) כיוון שאני חוששת מבדיקת מי השפיר הפולשנית כך שהבדיקה הזו היא אופציה טובה מבחינתי. האם יש שבוע מומלץ שרצוי לעבור את הבדיקה הזו כפי שיש בבדיקת מי השפיר (בהריון הקודם עשיתי מי שפיר)? תודה רבה

בהחלט זו אופציה לשקול הבדיקה במקום דקור אבל קודם כל אך ורק לאחר בצוע שקיפות וסקירה מוקדמת (כלומר לא לפני שבוע 14-15). ושנית לאחר שיוסברו לך יתרונות וחסרונות הבדיקה הנ"ל. בהצלחה

27/03/2017 | 12:55 | מאת: יפעת

תודה רבה על התשובה המהירה ורק בודקת..:) גנומיטי זו בדיקת דם פשוטה, נכון? ושוב תודה

27/03/2017 | 12:57 | מאת: יפעת

ז"א התכוונתי שבבדיקת גנומיטי רק לוקחים דם (ואין צורך בהכנות מיוחדות לפני או בהערכות מסויימת אחרי..) תודה

מנהל פורום אבחון טרום-לידתי, סקירת מערכות ודיקור מי שפיר