רגישות וכאבים, מה עושים עם זה?

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

16/03/2016 | 12:16 | מאת: אלה

שלום סמדר, קודם כל תתחדשי על הפורום , תמיד טוב לדעת שיש אל מי לפנות. ולבעיה: מזה תקופה שאני סובלת מרגישות וכאבים בשני השדיים בעיקר בחלק התחתון ובצד שלהם.. ואני תוהה מה יכול להיות הסיבות לכך ואם יש דרכים לטפל בזה מבלי להגיע לרופא? [קצת מרתיע אותי שמישהו יסתכל ויגע בהן] אני בת 26 , על גלולות סרזט , לא הייתי בהריון עדין.. כל עזרה תתקבל תודה, אלה

היי אלה, ברוכה הבאה, יש המון סיבות לכאבים ולרוב הן בעלות אופי שפיר, דהיינו לא קשורות בגידולים מסוכנים, ביחוד כשמדובר בכאב שיש בשני הצדדים. בין הסיבות - שינויים הורמונליים - זאת עם נטיה לגרום לכאב להשתנות או לחלוף במהלך החודש, ולשוב בחודש הבא לעתים ("כאב מחזורי") וסיבות כמו חזיה שאינה מתאימה, פעילות גופנית מאומצת ועוד ועוד.. נסי להחליף חזיה ולראות אם יש שיפור, ובאם לא- פני לבדיקה שבוע טוב!

16/03/2016 | 15:21 | מאת: אלה

אני בהחלט אבדוק את העניין עם החזיה ופעילות ספורטיבית שעושה..

מנהל פורום כירורגיית שד