צביטה חזקה בשד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

06/11/2015 | 10:07 | מאת: ספיר

היי סמדר לפני יומיים הייתי עם חבר שלי והוא פשוט תפס לי בשד השמאלית ממש חזק ,מאז אני סובלת מכאבים יש לציין שזה לא נפוח ואין שום סימן רק כואב לי . לקחתי רק אקמול וזה לא עוזר.מה את מציעה לי לעשות ?האם זה מסוכן ?אני לא רוצה ללכת לבית חולים העניין מלחיץ אותי אפילו להיבדק אצל רופא. זה עובר לבד?כמו חבלה ?אני מפחדת שיהיה לי דלקת שם או נמק בבקשה תעזרי לי תודה.

היי ספיר, לרוב כאבים ממגע או חבלה חולפים תוך מספר ימים.. לרוב אין שום השפעה ארוכת טווח על השד. לעתים מופיע שטף דם בשד ואם הוא עמוק לא רואים אותו. ממליצה לך להיעזר בסוף השבוע במשככי כאבים וכמובן לפנות לבדיקה אם הכאבים לא משתפרים תוך מספר ימים. אל דאגה, תחזירי לחבר בבעיטה ב*****.

06/11/2015 | 10:37 | מאת: ספיר

סמדר תודה רבה לך .

מנהל פורום כירורגיית שד