אבחון סרטני

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

04/11/2015 | 11:17 | מאת: מירב אלגרבלי

סבי ואימי חלו במחלה סבי בלבלב ואימי בשד לא מזמן התבשרנו שגם דודתי חולה בסרטן הלבלב עד עכשיו הדאיג אותי סרטן השד בגלל אימי עכשיו התווסף סרטן בלבלב איך בודקים את זה ??? מי יכול לאשר בדיקות יש לציין שאני עושה ממוגרפיה ונמצאת במעקב אצל כירורג שד ובקרוב יש לי יעוץ גנטי לראות אם אני נשאית

שלום לך, כל המידע שהצגת יעובד ביעוץ הגנטי שאינו ספציפי לשד בלבד.. בתומו תישלחי לבדיקות ספציפיות לפי הצורך.. בהצלחה ובריאות שלמה! ד"ר סמדר פקר ניר

מנהל פורום כירורגיית שד