תוצאות בדיקת אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

16/11/2016 | 20:46 | מאת: ניל

שלום רב, לפני כמה חודשים עברתי בדיקת אולטראסאונד שד. יש לי שתלי סיליקון שהשותלו לפני 7.5 שנים. תוצאות בדיקת האולטראסאונד מראות כי כריות הסיליקון נראות שלמות אך עם "קפלים ומוקדי הזעה". מה זה אומר? מה ממולץ לי לעשות? האם יש סיבה לדאגה? האם צריך להוציא את השתלים? איזה בדיקות נוספות עלי לבצע אם בכלל? הממממווון תודה.

היי, לעתים בשתלים נוצרים קפלים , אם אין כאבים בשדיים או שינוי במבנה השתל - אין סיבה לעשות דבר. כמובן אם יש בעיה כלשהי בנוכחות התשובה הזו מומלץ לפנות לבדיקת המנתח הפלסטי שלך.. לגבי מוקדי הזעה- לא שמעתי על מונח שכזה בעבר.. סופש נעים:)

מנהל פורום כירורגיית שד