נואשת כבר האם להיות רגועה?

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

23/12/2017 | 15:33 | מאת: אני

דר סמדר היי... הפלביטיס בשד עדיין קיים במישוש... הלכתי שוב לכירורג אך הוא כבר לא סבלני כלפיי... אמר משהו שזה על הבלוטות חלב כי יש לי שדיים פיברוציסטיות שזה טרומבוזיס ולוקח לזה עד שנה להיספג....האם אפשר לסמוך על זה? עברתי בחצי שנה 3 סונרים במכונים שונים... כולם בירדס1. בת 33

היי, עברה שנה בה לא חל שינוי כלשהו לרעה. זה אמור להרגיע אותך. עברת דימות מכוון מספר פעמים וכן נבדקת ע"י כירורג. מציעה לך להיות רגועה. אם עדיין אין בלבך בטחון - אני תמיד ממליצה לפנות לדעה נוספת.

24/12/2017 | 23:31 | מאת: אני

עברה חצי שנה...ואת צודקת אולי חוות דעת נוספת תרגיע אותי...דר סמדר אני יודעת שהתופעה נדירה ולא הרבה נתקלו בה... לך יצא להיתקל במונדור בשד? מישהי שהייתה במעקב עד שהחבל הזה נספג לגמרי? תודה על הסובלנות

מנהל פורום כירורגיית שד