אולטרה סאונד שד תוצאות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

27/09/2017 | 10:52 | מאת: סיגל

us שד שמאל בשעה 2 כ - 5 ס"מ מהפטמה הודגם גוש בעל אקוגניות מעורבות בגודל כ -1 ס"מ , מוכר ויציב. בבית השחי אין בלוטות מוגדלות. birads 2 us שד ימין בשעה 12 סמוך לפיטמה הודגם גוש היפואקוגני , מוגדר בגודל 1.4 ס"מ , ככל הנראה הרחבה דוקטלית בבית השחי אין בלוטות מוגדלות birads 2 יש לי תור לרופאה רק עוד חודשיים בבקשה רציתי לדעת האם הממצא לא תקין ומה עליי לעשות בתודה מראש

היי, לפי התיאור הממצא שפיר לחלוטין ואין סיבה לדאגה. עם זאת, כדאי להיבדק עי הכירורג המטפל ולחזור על האולטרסאונד בעוד מספר חודשים אם הממצא מימין חדש חתימה טובה!

מנהל פורום כירורגיית שד