היי ד"ר יש לי שאלה..

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

25/09/2017 | 23:56 | מאת: ליאור

אני ליאור בת 29 בריאה בדרך כלל. מידיי שנה אני עושה צילום בחזה למעקב. בצבא התחילו לי כאבים בשדיים עשו לי צילום וגילו גושים לא חריגים ומאז אני בעקב. יש לי גוש אחד גדול שממש מציק לי ואומרים שאין טעם להוציא אולי יעלם לבד .. רציתי לדעת האם זה משפיע על הנקה באיזה שהוא אופן?( מציינת בשני השדיים יש לי כושים ורק באחד יש נוסף גדול)

היי, סליחה על העיכוב, פספסתי את ההודעה. אתחל מהסוף- גוש גדול שמפריע לך אפשר להסיר בניתוח.. יש לראות שהגושים לא משתנים וכדאי להקפיד על מעקב. לגבי הנקה-לרוב אין שום בעיה להניק עימם. לפעמים הם גדלים מאד סביב ההריון וצריך להסירם בדחיפות. נקווה שלא יהיה כך. פני למעקב!

מנהל פורום כירורגיית שד