שינוי בפיטמה ויובש בשדיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

08/05/2017 | 21:28 | מאת: ענבל

שלום רב אני הת 32 בריאה ללא היסטוריה משפחתית לפני חודשיים ביצעתי אולטרסאונד שד בעקבות שהייתה צ'יסטה ונעלה האולטרסאונד תקין לפני שבועיים הבחנתי ביובש בשני השדיים ובתחודת חום עם אדמומיות קלה שבאה והולכת לסירוגין הפיטמה בשד אחת הצמיחה גבשושיות שנראות כמו נפיחות אלה נראות בדיוק כמו הגבשושיות שיש על עעטרה יתכן והיו שם קודם אני נוטלת גלולות. יש לי תור לכירורג שד עוד שלושה שבועות רופאת המשפחה אנרה שזה שום דבר מה דעתך זה יכול להיות יש לציין שיש לי יובש בעוד איזורים בגוף

היי, זה בהחלט נשמע כמו אפיזודה שתחלוף מעצמה. אם יש איזור בשד שהופך חם, אדום ונוקשה כדאי לפנות לבדיקה דחופה, וכרגע נשמע שביקורת בעוד 3 שבועות מספקת...

09/05/2017 | 09:00 | מאת: ענבל

תודה על התשובה המהירה המגע של שניי השדיים קצת חם אך לא ממש גם בא והולך

מנהל פורום כירורגיית שד