,תוצאות ביופסיה חת MRI בשד שמאל

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

23/04/2017 | 19:18 | מאת: זיוה

שלום רב, אני בת 47.עברתי ביופסיה תחת MRI בשד שמאל. התוצאות: cores of lt breast mammotomy biopsy showing fatty fibrotic tissue, fibrotic tissue,fibrocystic changes with foci of florid ductal hyperplasia,and columnar cell changes. foci of microcalcifications are present. deep serial sections were performed. calponin and ck5/6 also were performed. מה התוצאות אומרות?

ממצאים אלו שפירים. לא נצפתה ממאירות. להמשך בשורות טובות!

23/04/2017 | 19:26 | מאת: זיוה

תודה רבה על תשובתך המהירה

29/08/2017 | 21:27 | מאת: אווה

שלום אני עברתי שחזור שד לפני 4 שנים משריר מהגב , השריר בשד מתכווץ בתדירות גבוהה השד ממש קופץ ואף זה נראה ובולט מאוד וזה גם מאוד מלחיץ האם זה נורמלי?

29/08/2017 | 23:40 | מאת: דר' פקר ניר

נשמע שזה קשור לשריר ולא ממצא שמסכן אותך. כמובן שכדאי להיבדק עי הכירורג המטפל ולוודא שכך הדבר שבוע טוב!

מנהל פורום כירורגיית שד