דילמה-הרדמה מקומית עם סדציה או הרדמה מלאה?

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

11/04/2017 | 07:45 | מאת: ליאורה

בוקר טוב וחג שמח, אני אמורה לעבור ניתוח להוצאת פיברואדנומה בגודל 3.8 ס"מ שסמוכה לפטמה. אני מאוד חוששת מהרדמה מלאה.אודה לך אם תאירי את עיניי באשר להרדמה- איזו הרדמה עדיפה מבין השתיים?המנתח פרש בפניי את שתי האופציות. חוששת מאוד מהניתוח בלי קשר לסוג ההרדמה.... האם בהרדמה מלאה מנשימים את הפציינט?כמה זמן נמשך הניתוח? האם בהרדמה מקומית עם סדציה אני עלולה להרגיש כאב או את המשיכה של הגוש? רוב תודות!!!

חג שמח, בהרדמה מלאה את אכן מונשמת. אורך הניתוח הוא כחצי שעה. החשש לא לקום לאחר הניתוח קיים בכולם, אך מדובר בסיכון הכי נדיר שיש. לכן ממליצה לנשום עמוק ולהירגע. בהצלחה!

11/04/2017 | 09:40 | מאת: אורנה

אם אחליט להינתח בהרדמה מקומית זה מסוכן יותר? כואב יותר?

יתנו לך חומר טשטוש והרדמה מקומית. לא יכאב לך

מנהל פורום כירורגיית שד