שחזור מיידי ופגיעה מהקרנות

דיון מתוך פורום  כירורגיית שד

19/03/2017 | 16:34 | מאת: נתי

שלום רב אני חליתי בסרטן השד ומיועדת לכריתה מלאה ואז הקרנות, אני מעוניינת לעשות שחזור מיידי ורק אז את ההקרנות, עד כמה השד המשוחזר יפגע מההקרנות?

שלום לך, הקרינה לשד משוחזר יכולה לגרום לכך שהעור והרקמות הרכות הופכות יותר קשות ופחות אלסטיות כך שלעתים יכולים לתת תוצאה פחות אסתטית מהתקופה הראשונית לאחר הניתוח. לרוב התוצאות מתקבלות על הדעת ולעתים ניתן לבצע תיקונים בהמשך. ממליצה לברר את ההשלכות עם המנתח הפלסטי שלך. בהצלחה והחלמה מהירה!

מנהל פורום כירורגיית שד