תשובות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/09/2003 | 20:35 | מאת: גל

לא נראה לי שיש חסימה בדרכי הדמעות היות והיא בוכה עם דמעות בשתי העיניים (תמיד וגם מאז הדלקת). נראה כי הטיפות אכן עוזרות לה כי לאחר יום של טיפול ההפרשה הצהובה נעלמה והעיין נראית הרבה יותר טוב (גם לא אדומה). בעיצת רופאת הילדים נמשיך בטיפול כשבוע. תודה.

03/09/2003 | 23:43 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מצוין, אכן כנראה דלקת רגילה. בחסימה בדרכי הדמעות יש יותר דמעות, לא פחות. דרכי הדמעות מנקזות את הדמעות מהעין אל הלוע, וכאשר הן חסומות (6% המילודים) יש דמעת גם כאשר התינוק לא בוכה. (וכמובן כאשר הוא בוכה). אני מבין שאין לה דמעת כאשר היא לא בוכה, גם לא כאשר היא מצוננת. רפואה שלמה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה