הסרת משקפיים ע"י שיטת אורטו קיי- עדשות מגע בלילה-

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/02/2016 | 20:34 | מאת: לילכית

שלום רב, לבתי יש מספרים 7,6 בעיניים והיא בת 16. רוב הזמן היא מרכיבה עדשות. האופטומטריסט שלנו המליץ לנו על שיטת אורטו קיי, בה מרכיבים עדשות מגע בלילה, וזאת על מנת להוריד את המספרים. האם אין בכך סיכון בעתיד? היכן אוכל לברר סיכונים בהליך זה? בברכה, לילך

06/02/2016 | 17:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללילך שלום, אני לא חושב שגם אלו שטוענים (ואין לזה הוכחה מקובלת מחוץ לעולפ האופטומטריה) שאורטוK יכולים לעצור התקדמות קוצר ראיה (אף אחד, למיטב ידיעתי, לא טוען שהרכבת העדשה בלילה מורידה באופן קבוע קוצר ראיה קיים) מתכוונים לקוצר ראיה מעל 4-. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה