מיופיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/08/2003 | 22:25 | מאת: אבי

שלום בתי בת חודש וחצי יש חשש למיופיה. איך ניתן לבדוק? מה המשמעות? האם יש קשר לעובדה שהיקף ראשה גדל בקצב מעבר נורמה (אחוזון 95 ) היכן המקום המוסמך ביותר לבדיקה ומי המומחה בארץ לכך? האם יש טיפול ?

24/08/2003 | 23:12 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאבי שלום, על סמך מה החשש למיופיה? (תורשה? גודל קרניות? US?). אם אכן מיופית בגיל זה, צריך לחפש עוד מספר פתולוגיות נוספות הן בעיניים והן כלליות הקשורות במיופיה בינקות. כל רופא עיניים ילדים מוסמך לבצע את ההערכה הזו, (זה בדיוק סוג השאלות בהן עוסקת על-ההתמחות של עיניים ילדים). אשמח לראות אותה אם נוח לכם להגיע לכפר סבא.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה