ניתוח פזילה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

06/01/2015 | 19:41 | מאת: נעה

שלום רב רציתי לברר: לבעלי יש הסטוריה של עין עצלה במשפחה.הבן שלי בן 7 עם משקפי בי פוקל מגיל 3 בגלל פזילה. היום בגיל 7 וקצת המליצו לו אל ניתוח פזילה. רציתי לברר 2 דברים: 1. התחלתי ביטוח פרטי לפני חודשיים. האם אוכל לקבל החזר מהביטוח הפרטי על ניתוח אצל מומחה כמו מנהל מחלקה וכו'?זאת מכיון שהם יכולים לטעון שהבעיה של בני היתה עוד לפני שעשיתי את הבייטוח ולכן הם לא מוכנים לתת החזרים לנושא הזה. 2. האם מדובר בניתוח כל כך מסובך שכל כך חשוב לעשות אותו אצל מנתל עם נסיון של עשרות שנים או שמספיק רופא מומחה יותר צעיר? ברור שזה ענין של השקפה אבל אשמח לדעתך תודה

07/01/2015 | 14:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לנעה שלום, 1- צריך לברר בחברת הביטוח, לעיתים אכן לא מאשרים בטענה של בעיה קודמת, ולעיתים מאשרים גם במצב זה. 2- לא בדיוק הבנתי מה את שואלת. רופאים אמורים לעשות רק ניתוחים שהם מוסמכים אליהם, גם אם הם צעירים במקצוע. אני מניח שניסיון של שנים רבות רק מוסיף על היכולת. לא בטוח שהבנתי מה השאלה, אין באמת ניתוחים פשוטים ומסובכים, הכל תלוי ביכולת ובניסיון של המנתח בניתוח עליו מדובר. סר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה