רגישות בעניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

24/07/2003 | 14:41 | מאת: ל.

בזמן האחרון אני סובלת מיובש בעניים, סחרחורות, בקריאה ה"אותיות קופצות", סינוור מאור שמש או פלורסנטים, המחשב והטלויזיה מסנוורים וקופצים. רופאת עניים טענה כי הראיה שלי מעולה, רק פשוט יש לי עניים רגישות. מה ניתן לעשות?

26/07/2003 | 12:36 | מאת: ד"ר דורון נוימן

אנא פני לפורום עיניים הכללי, תודה. אפשר לשקול בדיקת מיקוד ויכולת פוקוס לקרוב (קונוורגנציה) שיכולים גם הם (בסבירות נמוכה) להסביר חלק מהתלונות שלך. לזה את צריכה לפנות לרופא עיניים ילדים העוסק בפזילה או לאורטופטיסטית.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה