עוורון צבעים -ילד בן 4

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/05/2003 | 14:09 | מאת: מיכל

איך ניתן לבדוק עוורון צבעים לילד בן 4? אשמח לקבל המלצה לרופא שעובד עם מכבי.

08/05/2003 | 12:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיכל שלום יש ספרי בדיקה חדשים (לי יש כזה), המורכבים מציורים במקום מספרים ומאפשרים בדיקה מגיל 3. לשאלה השניה- איני יודע מי מרופאי מכבי מחזיק את הספר. (אם יש לך מכבי מגן את מקבלת החזר חלקי עבור הבדיקה אצלי.)

09/05/2003 | 23:38 | מאת: אלי

אני עיוור צבעים (ברמה קלה) ויש לי בן בגיל 7 (הבנתי שרק בנים מועדים לעיורון צבעים). האם יש חשיבות לגילוי מוקדם? האם אפשר לתקן עיוורון צבעים?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה