מיקוד ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/05/2003 | 18:00 | מאת: מירי

ביתי נולדה עם בעיות נירולוגיות בין היתר פירכוסים ודימום ברישתית של העין. יש לביתי פיגור שיכלי האם זה יכול לנבוע שינוי שרואים אצלה כמו מיקוד ראיה קשור לפיגור

03/05/2003 | 23:19 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירי שלום, כללית- פגיעה מוחית יכולה לגרום לפגיעה בתפקודים הדו עיניים.

04/05/2003 | 14:50 | מאת: מירי

ניתן לאבחן אצל ילדים עם פיגור על בעיות בראיה עם הם לא משתפים פעולה? והאם מיקוד ראיה יכול רופא לא ליראות זאת?

04/05/2003 | 14:52 | מאת: מירי

ניתן לאבחן אצל ילדים עם פיגור על בעיות בראיה עם הם לא משתפים פעולה? והאם מיקוד ראיה יכול רופא לא ליראות זאת?

24/12/2006 | 17:02 | מאת: מושון מושון

מאיזה מרחק מהעין אם אני מחזיק עיפרון ורואה אותו כפול ניתן להגיד שיש בעיה של מיקוד ראיה?

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה