בדיקת ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

18/03/2003 | 09:53 | מאת: שלום

יש לי ילדה בת 6 בגן חובה שעולה לכיתה א בספטמבר. כבר כמה פעמים היא התלוננה על עין שמאל שלה. היא מתלוננת בדרך כלל בשעות הערב / אחר הצהרים. הטענה היא שהעין "קופצת". האם זה מעייפות? האם צריך לבצע בדיקת ראיה? אם כן היכן, האם אצל רופא עינים או אצל אופטומטריסט? אשמח לקבל תגובה בעניין.

18/03/2003 | 23:31 | מאת: ד"ר דורון נוימן

כללית, רצוי בכל מקרה לפני כתה א לבצע בדיקת עיניים, ראיה ותפקוד דו עיני באופן שגרתי. ספציפית, התלונה של :"עין קופצת" בדרך כלל לא קשורה ללקוי ראיה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה