ניסטגמוס

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/03/2003 | 23:25 | מאת: *****

לבן שלי יש ניסטגמוס וכדי לראות משהו הוא מטה את ראשו ומסתכל מהצד רציתי לדעת אם ניסטגמוס נובע מבעיה בעין ואם יש טיפול לניסטגמוס? בתודה מראש!

18/03/2003 | 23:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

הנסטגמוס יכול להיות עקב פתולוגיה עינית ולקוי ראיה. (חלק מהגורמים ניתן לברר בבדיקת העיניים). אנו מבצעים ניתוחים בשרירי העיניים כדי להפחית את הנסטגמוס, ובעיקר כדי לשפר את מנח הראש. צריך לבדוק את הילד כדי לראות את סוג הנסטגמוס שלו (יש רבים), את סוג וחומרת הטיית הראש, ואת חדות הראיה כדי להגיד לך אם כדאי לבצע ניתוח ואם כן, איזה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה