הפרשה מהעין של הילד

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/10/2005 | 23:17 | מאת: ירון

דר' נוימן , ישנו שילוב של הפרשה ( נראה מעט מוגלתי) , העיניים לחות מעבר לרגיל , אדמדמות מעט . הילד מנוזל מלווה במעט חום בין 37-38 לרקע כללי - צומחות לו כעת שיניים (אולי זה קשור) מקבל טיפול משולב של טיפות 3 פעמים ביום ומשחה לפני השינה במה מדובר ? האם הטיפול אינו אינטנסיבי ? האם זהו טיפול אנטיביוטי ? ממה יכולה לנבוע הדלקת או הבעיה הזו ? הדבקה מילד אחר ?

02/10/2005 | 18:31 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לירון שלום, מסוג השאלות שלא ניתן לענות עליהן בלי בדיקה, כל האפשרויות (דלקת זיהומית, חסימה בדרכי דמעות, תגובה דלקתית-כולל החם- לבקיעת שיניים) באות בחשבון. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה