דלקות עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

01/10/2005 | 20:28 | מאת: יפעת

מאז שהבן שלי נולד, בכל פעם שהוא מנוזל, יש לו הפרשה גם מהעיניים. הרופא אמר לי שזה רק בגלל הנזלת. לאחרונה התפתחה אצלו דלקת עיניים והו מטופל בטיפות ומשחה אנטיביוטית. האם זהו הטיפול היחיד בדלקות עיניים? האם יכול להיות שהיתה לו דלקת כבר הרבה זמן ומה המשמעות אם אכן כך? (דלקת שמוזנחת)

02/10/2005 | 18:28 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליפעת שלום, לא נשמע לי שיש בעיה משמעותית. כאשר יש גודש באף, תתכן הפרעה לזרימה בצינור הדמעות ותתכן הפרשה מהעין וכן דמעת. הלחמית של העין (ה"לבן") אמורה להשאר לבנה במקרה כזה. אם גם הלחמית אדומה, ייתכן שיש דלקת משנית. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה