ריצוד בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/09/2005 | 09:33 | מאת: מיטב

ילדתי תאומות לפני 10 חודשים בשבוע 35 במשקלים A-1850 B-1260 לאחר חודש כשיצאו מהפגיה התגלה אצלן ריצוד בעיניים (עד אז הן לא כל כך פתחו אותם) באור שמש הן מכסות את העיניים, באור הריצוד חריף יותר ובחושך יחסית רגוע,(ולכן אנחנו מכסים אותן בשמש ורוב היום הן בהצללה) וכן במקומות זרים וכשהן עייפות הריצוד מחריף. אשמח לאיבחונך וכן לדרכי טיפול אם יש כאלה. תודה רבה!!

30/09/2005 | 10:38 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למיטב שלום, את לא ברצינות חושבת שאפשר לענות לשאלה כזו בלי בדיקה מדוקדקת של הילדות, כולל אפיון הריצוד,מצב הפיגמנטציה, שקיפות העדשות, מבנה הרשתיות ועוד ועוד. ריצוד (=ניסטגמוס) הוא תמיד סימן רציני. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה