דלקת עיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

21/09/2005 | 11:25 | מאת: לי

שלום, בני בן שנה ושמונה חודשים עם דלקת עיניים השאלה היא האם ניתן לתת טיפות עיניים ללא התיעצות רופא על מנת להקל על הילד? וזאת מכיוון שהרופא המטפל לא נמצא בימים הקרובים... תודה

23/09/2005 | 13:27 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ללי שלום, טיפות המכילות אנטביוטיקה בלבד (ללא סטרואידים) לא יכולות להזיק במתן למספר ימים. יעזור אם מדובר בזיהום חיידקי, ובמקרה הכי גרוע זה טיפול מיותר. לא הייתי מטפל בטיפות המכילות סטרואידים (כגון דקסמיצין או FML) ללא בדיקת העין על ידי רופא קודם. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה