צנחת,עפעפיים לא שוות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

19/09/2005 | 20:24 | מאת: יוסי

הלכתי לבדיקה אצל רופא עיניים בגלל שטענתי לצנחת עפעף בעין שמאל, הרופא אומר שהוא לא יודע מה יש לי, אז הוא שלח אותי לעשותי CT בעיניים, הוא טוען שאין לי צנחת אלא שעין ימין יותר גדולה מהשמאלית והיא בולטת יותר מהשמאלית, בצילום נראה לי אמרו שלא ראו כלום שזה בסדר,אני בטוח שהבעיה היא בעין השמאלית. מה השלב הבא,לא יודע אם בא לי ללכת לרופא הזה, כי נראה שאין לו הרבה ידע בנושא. אולי אפשר להיבדק אצלך?

23/09/2005 | 13:23 | מאת: ד"ר דורון נוימן

ליוסי שלום, אשמח לבדוק אותך ולייעץ לך, אבל נראה לי שהטוב ביותר שתפנה לרופא אוקולופלסטיקאי, העוסק בבעיות של ארובת העין. נסה את דר. מיכאל פאול בחולון. (חפש בספר של מכבי בסוף, יש אלפון רופאים). דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה