חסימה בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/06/2005 | 08:23 | מאת: ronit

ביתי בת 6 חודשים והעיין שלה דומעת המון זמן בתחילה חשבנו כי זו דלקת אבל הבנתי שזה משהו אחר וכנראה שזו חסימה בשק הדמעות. איך מתבצע הטיפול בתינוקות במקרה כזה כי למיטב ידיעתי אצל מבוגרים הטיפול או שיחרור החסימה לא ממש סימפטי

24/06/2005 | 17:20 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לרונית שלום, אנא העזרי במנוע החיפוש ("חיפוש בפורום זה" בתפריט הצבעוני שלמעלה) וחפשי עם הערך "חסימה" וגם נסי "דרכי דמעות". היו הרבה שאלות ותשובות בנושא זה. אם תשאר לך שאלה ספציפית חזרי. בכללי, בגיל זה עדיין שווה לנסות לחיצה על ידי רופא עיניים לילדים שמיומן בזה. אם לא יועיל, ולא יחלוף לבד עד גיל שנה לערך, יש מקום לשקול פתיחה בהרדמה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה