פזילה ואי ראייה בעין אחת

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

14/06/2005 | 12:01 | מאת: דור

שלום רב! יש לי ידידה אשר מהולדתה יש לה בעיה בעין שמאל - היא רואה רק אורות וצללים, כלומר, היא לא רואה למשל אותי כשאני עומד מולה בעין זו. היא אומרת שזו עדשה וצריך להוציא אותה ולשים אחרת, אבל זה יכול לגרום לנזק עצום בשתי העיניים. היא מאוד עצובה בגלל זה ואני בטוח שיש דרך לתקן את זה, מלבד הניתוח. גם את שיטת ההרפייה היה ניסתה, אבל כשהיא ניסתה לעשות זה היה גורם לה לדלקת בעין. בבקשה, עזרתם לי בנושאים אחרים ואני בטוח שתוכלו לעזור לה בנושא הזה. אם תוכלו לעזור אני אהיה אסיר תודה כל חיי. יום טוב, דור.

14/06/2005 | 14:22 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לדור שלום, לא אוכל לענות בלי לבדוק את העיניים ולראות במה בדיוק מדובר. לכל בעיה יש פתרון אחר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה