משקפי שמש לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/05/2005 | 16:04 | מאת: מירב

שלום. מתוך דאגה לבריאות עיניהם של ילדי,קניתי להם משקפי שמש לילדים. ידוע לי על הנזק מחבישת משקפיים ללא סינון קרינה,ולכן לא קניתי בשוק בחמישה שקלים,אלא מחנויות לילדים. (ללא כוונת פירסום:המשקפיים ניקנו מ"שילב","קדס",ו-"אשליות",ובניתי על זה שהמחיר הנמוך,יחסית,הוא בגלל טיב המסגרת (פלאסטיק פשוט,יחסית),ואם נקנה בחנות מוכרת הרי שאפשר לסמוך עליהם.) אך נאמר לי שזה קשקוש והמשקפיים הללו רק מזיקות,ויש לקנות רק מאופטיקה מוכרת. אודה לך על דעתך.

09/05/2005 | 10:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

למירב שלום, מה שחשוב זה שהעדשות תהיינה בעלות יכולת סינון לUV, ולא רק צבע כהה. (שאז האישונים מתרחבים בגלל החשיכה היחסית ונכנס יותר UV!.) משקפיים עם סינון לUV הן לא בהכרח משקפיים יקרים. דר. נוימן

28/06/2005 | 17:51 | מאת: דני

מחפש חברות שמוכרות לחנויות משקפי שמש לתינוקות וילדים

16/03/2006 | 14:43 | מאת: יויו

מי ממומחה בעין עצלה ומסוגל לפתור את הבעיה לילד בין שש אני מבין שיש פתרון אבל לא דרך רטיעה .מי המומחה ביותר

01/06/2005 | 13:20 | מאת: מאי

לפני מספר ימים עשיתי בדיקה לבני בן ה - 10 חודשים בדיקת ראיה מיוחדת התוצאה היתה שתי מילים: bilateral hypermetropia ומתחת כתוב נא לפנות לרופא עיניים ילדים. מה זה אומר, מה לעשות עם זה . תודה

22/01/2006 | 15:59 | מאת: מישהי שלא כדאי להסתבך איתה!!!

הלו אנשים רוצים לדעת קצת על ההיסטוריה של משקפי שמש ואתם לא נותנים להם אני צריכה לעשות עבודה על משקפי שמש וכל מה שאתם מביאים לי זה מכירות של משקפי שמש אוףףףףףףףף י'פלוצים!!!

15/04/2006 | 17:27 | מאת: poijj

08/05/2006 | 18:34 | מאת: חיים

שלום יש מבצע בחנות אופטיקה הלפרין 58% הנחה אני רוצה לקנות עדשה פולורויד יש להם עדשות למכירה בנפרד משלהם ויש מוכנות בכל המותגים אני חושש לקנות עדשה בנפרד מה הבדל בניהם למוכן והאם יש סוגים של פלורויד או יש רק אחד וכמו כן אני יודע שיש אחוזי אור מ12% עד 28 % מה אתה ממליץ לשימוש יומיומי . המוכרת מנסה לשכנע אותח לקנות משקפי שמש ממותג CEPE ללא פלורוידיא אומרת שה CEPE יותר טובה מעדשה פלורויד שהם מוכרים תודה מחיים

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה