אובאיטיס - ילדה בת שלוש עם דלקת מפרקים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

10/04/2005 | 15:09 | מאת: קרן

הילדה שלי חולה בדלקת מפרקים של גיל הילדות. לפני כחודשים התגלה אצלה אובאיטיס במצב מתקדם מאוד, והיא קבלה פרד פורטה ועוד טיפול להרחבת האישונים. אישון עין ימין השתחרר אבל על מנת לשחרר בעין שמאל היא נאלצה לקבל זריקה. השאלה שלי היא: מאחר שהיא כבר חודשים בטיפולים של טיפות סטרואידיות המליצו לי ללכת לרופא עיניים בתל אביב בשם ד"ר נויימן רוני, רופא מאוד עסוק. האם יש עוד רופאים בארץ שמטפלים בדלקות עיניים במסוג זה ומבינים גם בדלקת פרקים של גיל הילדות (ראומטולוגיה)

10/04/2005 | 21:50 | מאת: ד"ר דורון נוימן

נוימן רוני רופא טוב למטרה זו. רופאה טובה נוספת העוסקת באובאיטיס כנושא עיקרי היא דר מיכל קרמר מביילינסון דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה