חסימה בשק הדמעות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/04/2005 | 18:26 | מאת: ריקרדו

שלום בתי אמורה לעבור ניתוח בשבוע הבא לפתיחת החסימה בשק הדמעות. במשך שבועיים לפני הניתוח אסור לתת לה תרופות שמכילות אספירין או אייביפרופין ואני חושבת שלפני שבוע נתתי לה טי גיל המשחה מהארץ לטיפול בכאבי שיניים האם זה בסדר? בתודה מראש

09/04/2005 | 19:37 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לריקרדו שלום, אתה צריך לשאול את הרופא המנתח שלך. אני לא נוהג לאסור מתן אספירינים לפני פתיחת דרכי דמעת על ידי מחדר או השתלת צינוריות סיליקון. דר. נוימן

10/04/2005 | 07:03 | מאת: ריקרדו

שלום רב תודה על תגובתך המהירה. שאלתי היא האם טיגיל מכיל אספרין או סוג של אספרין. בתודה מראש

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה