גודל מסך הטלוויזיה וראייה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

30/01/2005 | 09:12 | מאת: ורוניקה

התקוונו לקנות טלוויזיה עם מסך 29'. אבל הזהירו אותנו שמסך גדול מסוקן יותר לילדים שצופים בטלוויזיה. הילד שלנו הוא בן שנתיים ומדי פעם צופה בערוץ הופ. האם זה נכון? האם הראייה שלו יכולה לייפגע יותר מצפייה במסך גדול יותר? או הקרינה היא גדולה יותר?

30/01/2005 | 23:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לורוניקה שלום, לא ידוע לי על שום נזק קבוע לראיה או להתפתחות הראיה (להבדיל מעייפות, יובש בגלל מצמוץ לא מספיק וכדומה) כתוצאה מצפיה בטלוויזיה, בלי קשר לגודל המסך. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה