ב ן 6 ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

29/12/2004 | 23:42 | מאת: יוסי

בני בין ה6 סובל מי ניסטגמוס וראיה לא ברורה הוא נמצא בכתה א ויושב בשורה ראשונה הומלץ לו על משקפים טלסקופיםמה דעתך ואם יש מוסדות שעוזרות ברכישה אנו חברי קופת חולים מכבי רופא עניים ברובות המליץ פנות למכון ענים במרכז של מכבי האם אתה יודע היכן ניתן למצוא אותם

30/12/2004 | 23:10 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מכון העיניים של מכבי הוא ברחוב ברודצקי ברמת אביב. נסה טלפון 03-6461212 או תחת מכונים בספר של מכבי, נסה גם ליצור קשר עם אופטיקה געש, בטלפון 09-9529374 הם עוסקים בעיקר בעזרים לכבדי ראיה. מקוה שזה עוזר. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה