עיניים תקועות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/10/2004 | 09:08 | מאת: אליה

אתמול מצאתי את בתי בת השנתיים שרועה על הרצפה, כשמבטה מוסט הצידה וכשעיניה תקועות בזוית זו לדקות אחדות. לא היה לי וגם לבעלי, שהיה אתה בחדר מושג מה קרה לה. רצנו למיון, ולא נמצאה כל בעיה נוירולוגית של זעזוע מוח וכד'. היא גם לא הקיאה/פרכסה וכו'... אלא דיברה לעניין. אולם בהמשך (השעה הייתה שש בערב) היא כל הזמן נטתה לעצום את העיניים ולנמנם. הבוקר היא קמה כמו חדשה, פעילה ונמרצת ולא ניכר כל סימן למה שהיה אמש. בלילה עלתה לי השערה שזה קרה לה בגלל שאכלה עוגה עם ליקר בתוכה. האם זו השערה סבירה?

12/10/2004 | 19:34 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאליה שלום, אני לא הרופא הנכון לשאלה זו, אך ללא ספק המקרה מחייב התיחסות. האם המליצו על המשך בירור? (EEG? הדמיה?) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה