הפרשה מעין שמאל

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

22/09/2004 | 17:16 | מאת: אמיר

שלום רב לביתי בת החודש וחצי הייתה הפרשה מעין שמאל בגיל שבועיים ולאחר שלקחנו אותה לרופאת ילדים וגם לרופא עיניים דרך הקופה נתנו לה תיפות בשם תרוצידים למשך 5 ימים לפי הוראות הרופא.הבנו גם ממנו שזה דבר די נפוץ אצל תינוקות מכיוון שמתבצרים חיידקים בתעלת הדמאות(או משהו כזה).בנוסף הוא גם אמר לנו שזה גם יכל לחזור בעיקר בשנה הראשונה. היום זה באמת חזר ושוב יש לה הפרשה צהובה רק מעין שמאת והיא בדרך כלל רטובה כתוצאה מכך.לכן שאלתי היא האם יש צורך לגשת לבדיקה שנייה או שפשוט לחזור על הטיפול כי את התרופה כבר יש לי.אם כן האם באותו אופן(שתי טיפות ליום במשך 5 ימים). רב תודות

24/09/2004 | 19:08 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאמיר שלום, האם יש מידי פעם דמעת ספונטאנית (=דמעות היורדות על הלחי כאשר הילדה לא בוכה)? דר. נוימן

24/09/2004 | 19:44 | מאת: סוהאד

לבני , בן 4 חודשיים התחילו הפרשות מהעין כמעט יומיים לאחר שנולד , זה התחיל בעין שמאל ולאחר תקופה הן נפסקו מעין שמאל ועברו לעין ימין , ואכן יש לו גם דמעות בעין ימין שיורדות באופן ספונטני . בהתחלה קבלנו מרשם למשחה (לא זכור לי שמה ) שאותה נתנה רופאת הילדים של הקופה ובביקור אצל רופא עיניים הוסבר שמשחה מזיקה לעין ונתן לנו מרשם לטיפות "סולצידי" 3 פעמים ביום למשך 10 ימים . אני מודה בזה שלא נתתי כל יום 3 פעמים ברוב המקרים פעם או פעמיים ביום , אך ההפרשות עדין קימות אבל פחות , מה דתך ד"ר ?

25/09/2004 | 10:41 | מאת: אמיר

לא

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה