קוצר ראיה

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

28/08/2004 | 15:57 | מאת: עופר

לבני בן השנתיים יש קוצר ראיה משמעותי 4 , האם מומלץ לשים בחדרו טלוויזיה בעלת מסך גדול , על מנת לשפר את יכולת ראייתו

28/08/2004 | 22:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לעופר שלום. לא בטוח שהבנתי את השאלה. אם הכוונה היא שתמונה גדולה יותר תשפר את בעיית קוצר הראיה שלו, התשובה היא שאין קשר. קוצר הראיה לא מושפע מגודל התמונה. אם הכוונה היא האם היא יראה טוב יותר ללא המשקפיים במסך גדול יותר, כמובן שכן, אבל אני מניח שהוא מרכיב כל הזמן את המשקפיים, ואז הוא רואה חד ורגיל ואין צורך במסך גדול. מקוה שכוונתי נכון לשאלתך. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה