יעוץ לפני נטוח בעין

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

17/07/2004 | 11:27 | מאת: sigal

עברתי ארוע בעין בילדותי ומאז אני לא רואה בעין אחת .לאחרונה חלה הרעה בעין ,המון דמעות. ומיצמוץ . ברצוני לעבור השתלה לניטוח קוסמטי אך אין לי מושג מה עלי לעשות ולמי לפנות בושא , אשמח מאוד אים מישהוא יוכל לעזור לי בנושא זה. על מנת שאוכל למצוא את הפתרון לבעייתי. עוד הבנתי כי ניתן לבצע השתלות עיניים אך אין לי מושג אים זה גם מתאים לי . מבחינת התאונה בעין אעין מתפקדת רגיל אך יש לי בעין פזילה שלאחר הניטוח, כל חלומי הוא להראות מבינה אסטטית במראה טיבעי . אשמח לקבל יעוץ בנושא זה

18/07/2004 | 23:49 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לסיגל שלום, לצערי לא הבנתי את השאלה. לא ידוע לי על השתלות עיניים, ולא ברור לי על איזה ניתוח השתלה את מדברת? ניתוח ליישור הפזילה מתקן רק את הפזילה, ולא יעזור לדמעת או לבעיית הראיה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה