מצמוץ

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

15/06/2004 | 15:43 | מאת: גיל

שלום בתי בת 1.11 לאחרונה החלה ממצמצת את עיניה בזמן צפייה בטלוויזיה האם צצה איזה בעיה ומומלץ לפנות לרופא עיניים ?

16/06/2004 | 10:05 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגיל שלום, בת כמה הילדה, (לא הבנתי עם בת שנה או בת אחת עשרה?) באם בדיקת עיניים מלאה כולל בדיקת תשבורת (="מספר" המשקפיים אם ישנו) תקינה, בדרך כלל המצמוץ לא מצביע על בעיית עיניים וחולף לבד תוך מספר שבועות (לעיתים חדשים) דר. נוימן

16/06/2004 | 10:27 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לגיל שלום, אם בדיקת העיניים המלאה כולל בדיקת קרקעיות בהרחבה ובדיקת תשבורת (="מספר" המשקפיים, חובה בכל ילד בגיל שנה לערך לאבחון ומניעת עין עצלה) תקינה, קרוב לודאי שהמצמוץ לא קשור לבעיית עיניים כלשהיא ויחלוף בעצמו תוך מספר שבועות. (לעיתים חדשים) דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה