עיניים דומעות.

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

05/06/2004 | 19:24 | מאת: איל

לביתי בת ה - 11 דומעות העיניים בעת שהיא צופה בטלויזיה או על מסך המחשב, ולעיתים גם כאשר היא קוראת. היא נבדקה אצל רופא עיניים והתשובה שלו הייתה שהוא לא רואה שום בעיה. ןאני שואל, בכל זאת - האם יש סיבה או הסבר לתופעה? מה הטיפול המומלץ?

09/06/2004 | 15:35 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאיל שלום, הבדיקה צריכה לכלול בדיקה עם טיפות הרחבה כדי לברר שאין רוחק ראיה, אם נעשה, וכן אין בעיית פזילה, יכול להיות שהגורם הוא מצמוץ מועט- תופעה נפוצה אצל ילדים שצופים במסך גבוה (מפתח עיניים גדול יותר, יותר אידוי), וכן "שוכחים" למצמץ, בדרך כלל לא משמעותי במיוחד.

25/06/2004 | 13:51 | מאת: אלי זרקה

אני בן 68 סובל כבר חודש ימים מדלקת בעיניים חריפה העיניים דומעות כל הזמן הלכתי לרופא ניבדקתי אצלו והוא אמר שזה יקח הרבה זמן קיבלתי טיפות קורטיזון וזה לא עוזר לי אני מבקש את עזרתך לנסות ולתת לי טיפול אחר שישפר לי את מצב העיניים ומה הסיבה לתופעה זו?? בברכה עמי זרקה...!!!

25/06/2004 | 13:51 | מאת: אלי זרקה

אני בן 68 סובל כבר חודש ימים מדלקת בעיניים חריפה העיניים דומעות כל הזמן הלכתי לרופא ניבדקתי אצלו והוא אמר שזה יקח הרבה זמן קיבלתי טיפות קורטיזון וזה לא עוזר לי אני מבקש את עזרתך לנסות ולתת לי טיפול אחר שישפר לי את מצב העיניים ומה הסיבה לתופעה זו?? בברכה עמי זרקה...!!!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה