נשירת ריסים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/05/2004 | 17:16 | מאת: שי

לבתי בת ה-9 החלה נשירת ריסים . נבדקה אצל רופא עור ועניים אך ללא תוצאה ממשית. מה עושים ? ומה סיבת הנשירה? תודה.

12/05/2004 | 20:07 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לשי שלום, לעיתים יש זיהום כרוני בעפעפיים כגורם. הרבה פעמים זה לא קשור למחלות עיניים, אלה לבעיות כלליות כגון תזונה וכד, (בזה אני לא ממש מתמצא לצערי) כמה נשירה מדובר? מעט נשירה היא נורמלית אצל כולנו

13/05/2004 | 00:19 | מאת: שי שורק

התופעה החלה לפני כשבועיים,תופעה חדשה -לא כרוני. הנשירה די רצינית. למי כדאי לפנות? (רופא עיניים נתן טיפות ומשחה ללא הועיל) ואיזה בדיקות כדאי לעשות. לתשובתך אודה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה