מיצמוץ

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

04/05/2004 | 23:09 | מאת: אודי

שלום רב, בני בן שנתיים וחצי ובשלושה ימים האחרונים הבחנו במצמוץ חוזר בשתי העיניים במקביל אם כי יותר באחת מהן בדומה לתגובה לאור / סינוור. המצמוץ מופיע מדי מס' שניות / דקות בסדרה של כשלושה מצמוצים וזה קורה לאורך כל היום. מה לעשות ? תודה מראש, אודי

06/05/2004 | 12:55 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לאודי שלום, אנא כנס ל"חיפוש" בתפריט הכחול למעלה עם הערך "מצמוץ" וקרא את התכתובת הרבה שהיתה בנושא. בקצרה- אם בדיקת העיניים המלאה כולל הרחבה תקינה, בדרך כלל יחלוף לבד. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה