גירוד בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

20/03/2004 | 22:22 | מאת: ערבה

שלום רב, תינוקי בן 4 חודשים, ובשבוע האחרון הוא החל בגירוד העיניים מספר פעמים ביום. העיניים אדומות ומגורות, והשאלה היא האם הן כך כתוצאה מהגירוד והכנסת האצבעות לעיניים או אולי מדובר בסיבה אחרת (אלרגיה אולי). בכל מקרה אשמח לדעת אם יש טיפול תרופתית לעיניים המגרדות. אודה לך על תשובה מהירה ופתרון יעיל לבני. תודה.

21/03/2004 | 09:03 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לערבה שלום, מסוג השאלות שאין דרך לענות עליהן ללא בדיקה. גרוד בעיניים יכול לנבוע מסיבות רבות ומגוונות, חלקן חשובות ורובן לא. אם העיניים גם מגורות, שווה בדיקה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה