לחוצה!!!!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

11/03/2004 | 10:01 | מאת: רונית

בבדיקת עיניים התגלה אצל הבן שלי(9 חו') דואן סנדרום, מה זה אומר? מה ההשלכות של זה על תפקודי הילד הלימודיים, הבריאותיים,... האם ישנם תופעות נוספות (לאו דווקא בראיה) המאפיינות? האם זה משפיע על הפרופיל? האם ניתן לעזור במשהו לשיפור המצב? האם ישנו חומר בעברית לקריאה בנושא? מתנצלת על רצף השאלות, הנושא מאוד מטריד אותי.

13/03/2004 | 21:59 | מאת: ד"ר דורון נוימן

רונית שלום, כנסי לחיפוש (בתפריט הכחול למעלה) עם הערך "דוין" וגם "duane" וקראי- היו כבר שאלות רבות בנושא זה. אם תשארי עם שאלה ספציפית אנא כתבי שוב בעקרון- לא תהיינה השלכות על הלימודים או בתחומים אחרים. אם יהיה מנח ראש לא תקין או פזילה במבט קדימה (להבדיל מההגבלה בתנועה הצידה) יהיה צורך בניתוח, שבדרך כלל פותר את הבעיה בצורה טובה. דר. נוימן

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה