מצמוץ בעקבות עייפות

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/03/2004 | 08:34 | מאת: חיה

בני בן ה-10.5 סובל מעין עצלה, ניסיתי לטפל בעניין מזה כמה שנים אך הוא ילד שלא מקפיד להרכיב משקפיים עם עין אחת מכוסה, מה שכן בזמן האחרון לקראת אחר הצהריים ערב מרוב עייפות הוא מתחיל למצמץ ולהזיז בצורה מסויימת את פניו, האם דבר זה מחייב בדיקת רופא עיניים או שאין מה לעשות וזו התופעה שלו לעייפות. תודה מראש

10/03/2004 | 13:41 | מאת: ד"ר דורון נוימן

לחיה שלום, אנא כנסי ל"חיפוש" בתפריט הכחול למעלה עם הערך "מצמוץ" וקראי על מיקרים דומים. התופעה לא קשורה לעין העצלה, ובדרך כלל גם לא לעייפות (את בטוחה שלא מופיע גם במשך היום?) בדיקת עיניים כדי לוודא שאין במקרה גורם עיני לא תזיק, אבל לפי התאור שלך לא מדובר בבעיית עיניים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה