בת 27 עם פזילה ב2 העיניים בעבר נהיה לי כפילות במקרוב כרגע אני משקפי פ

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

23/10/2020 | 11:30 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 27 בעבר היה לי פזילה מאז שהייתי קטנה אמא שלי לקחה אותי להרבה מקומות כדי לתקן (כנראה שזה הלך בגלל שיתוף פעולה השפה שלנו זה אידיש לכן כנראה לא היה שיתוף פעולה ביני לבין המטפל אחרת הפזילה לא הייתה נשארת ) רציתי לשאול אני כרגע אצל תומכת בבני ברק ויש לי תור ליום ראשון אצל רופאת עיניים ילדים לייעוץ היא שאלה אותי תוך כדי אם אין רופאה לפזילה שמקבלת רק מבוגרים אני רוצה לציין שבעבר הייתי פגית ויש לי פה קוצר ראיה מאוד גבוה אשמח לתשובה מהירה עד יום ראשון הקרוב תודה רבה

שלום. מקצוע רפואת עיניים ילדים ופזילת מבוגרים הם מקצוע אחד. כל מומחה ברפואת עיניים ילדים יוכל לסייע ולבדוק את הפזילה ואת האפשרויות לתקן אותה בגיל מאוחר. בהצלחה!

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה