דלקת בעיניים ופרוטופיק

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

13/08/2020 | 19:59 | מאת: גשם

שלום הבן שלי בן 9 כבר יותר מחודש סובל מדלקות בעיניים ומטופל עד היום זיילט ואופטילסט. כל פעם במינונים שונים. בביקור שלי היום הרופא רשם להמשיך עם זיילט 3 פעמים ביום וכל 5 ימים להוריד מינון וביחד עם זה הוסיף פטנול 2 ביום ומשחה פרוטופיק 1 ביום, שלהבנתי בכלל מיועדת לעור. יש לי מס' שאלות שלא ברורות לי האם זה בטוח להשתמש במשחה שמיועדת לעור לעיניים? שאלה נוספת האם לוקחים את הכל בוזמנית למשל בערב- גם זיילט, גם פאטנול וגם המשחה?

שלום, פרוטופיק עורי נמצא בשימוש מקובל בדלקות עיניים אלרגיות. כאשר אתם מתבקשים להשתמש במס טיפות שונות - יש להפקיד על רווח של 2-3 דק בין טיפה לטיפה באותה העין. לא משנה הסדר. משחת עיניים תמיד לשים לפני השינה.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה