מצמוץ חזק בזמן צפייה בטלוויזיה- בן שנה ו11 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

09/07/2020 | 07:32 | מאת: מצמוץ בזמן צפיה במסך

שלום. הבן שלי בן שנה ו11 חודשים. לפני כשבועיים התחיל למצמץ ולכווץ את העיניים (ובעיקר את עין שמאל) בזמן צפייה בטלוויזיה/ מסך פלאפון. אני מאוד מודאגת. כרגע נראה שזה קורה רק במהלך הצפיה (יש לציין שלפני זה לא התופעה לא הופיעה כשצפה במסך). ממה זה יכול להיות? האם יכול להיות שהצפיה במסך הקטן השפיעה על הראיה? יש לציין שזה קורה גם בצפיה במסך גדול של הטלוויזיה

שלום. מצמוץ בעיניים יכול להגרם ממספר בעיות: יתכן ומדובר רק בסינוור אך לעיתים מדובר בפזילה . חשוב להביאו לבדיקה אצל רופא מומחה ברפואת עיניים ילדים.

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה