מצמוץ מידי פעם אצל ילדה בת 2.4

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

03/11/2019 | 17:08 | מאת: טט

הבת שלי החלה השבוע פתאום למצמץ בעיניים, כשהיא מסתכלת בטלויזיה או אפילו במשחק, זה לא כל הזמן אבל זה קורה הרבה פעמים , היתה בבדיקת ראיה לפני כחצי שנה ונראתה צילינדר אך נאמר שאין מה לעשות אלא מערב עד גיל 4 האם יד צורך לחזור על הבדיקה? האם יש מה לעשות ? הצפיה בטלויזיה היא לא מעל כשעה וחצי ביום ולא רצוף אשמח לתגובות

06/11/2019 | 14:17 | מאת: דר פרילינג רונית

שלום רב המצמוץ יכול להיות על רקע דלקת או יתכן על רקע אחר כגון צורך במשקפים לכן ללא בדיקה קשה לתת אבחנה מדויקת בברכה

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה