Deleyed Visual Maturity

דיון מתוך פורום  רפואת עיניים לילדים ופזילה

08/01/2004 | 22:26 | מאת: ד"ר מיקי שטיין

ד.נ. שלום רב קרובת משפחה שלי אובחנה כסובלת מהנ"ל לאחר שבבדיקה שגרתית בגיל חודשים לא עקבה במבטה אחרי פני הבודק. הפניתי אותה לבדיקת רופא עיניים : בבדיקתה במרפאת עינים תגובת אישונים תקינה לאור , בוצע VEP שהיה תקין לכן אובחנה כנ"ל חיפשתי ב Med line אך לא מצאתי חומר (יתכן ולא הגדרתי את המונח כראוי?) אם בידיך מאמר Review בנושא אודה לך אם תשלח אלי ל [email protected] תודה ד"ר מיקי שטיין

14/01/2004 | 08:54 | מאת: ד"ר דורון נוימן

מיקי שלום, אנא התקשר אלי ל068-676644 . (לא היה צורך בVEP, ויש לודא שעברה בדיקת עיניים מלאה כולל רפרקציה. הבשלה מאוחרת של עצב הראיה (עד גיל כ6 חד! ) לא מאד נדירה, והם בדרך כלל מפתחים ראיה ותפקוד עיני תקינים לחלוטין.

14/01/2004 | 22:51 | מאת: ד"ר מיקי שטיין

תודה אתקשר בהקדם

מנהל פורום רפואת עיניים לילדים ופזילה